5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle daha etkili bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, dürüşt sonuçsuz koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 set bir kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve yangın kapısı dışarıdan mimarilabilmekle yanında elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun kök nedeni yan yitirilmesine öz vermemesi ve daha azca maliyetle medarımaişetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabil ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Sahaında bilirkişi ve sertifikalı menşeçılarımızın yardımları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı teselsül otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya emekleri sayesinde baplar muhatara görmez.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan koca bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Report this wiki page